top of page

Dante egy átlagos amerikai tinédzser, aki egy texasi kukoricafarmon él a családjával. Mint a legtöbb, hozzá hasonló fiatal, ő is tele van hatalmas tervekkel és álmokkal, azonban az izgalmas világtól távol eső, Greenville közeli tanyán  kevés esélye van, hogy ezekből bármit is valóra váltson.

Ám a kívánságok, legyenek azok bármily merészek, néha valóra válnak, és nem mindig pontosan úgy, ahogy azt az ember elképzelte. Egy bizarr, de barátságos földönkívüli lénnyel való izgalmas találkozás után, Dante is megtapasztalja,  hogy az annyira vágyott csupa jó dolgok sosem járnak egyedül...

Dante hatalmas erő birtokába kerül,   amitől  az   élete fenekestül felfordul. Elhagyja otthonát és New Yorkba költözik, ahol önjelölt igazságosztóként ritkítja a bűnözőket, mígnem belecsöppen egy olyan földöntúli világba, ami a legvadabb álmait is felülmúlja...

Vajon    a    megkaparintott    erő,    képes ellensúlyozni   a  benne  felgyülemlett  haragot?  És   közben a  végzet  megtestesítőjeként,  Omega   álarcába bújva   lenyugszik-e  valaha viharként háborgó lelke?

Mikor Dante rádöbben, hogy a körülötte elterülő univerzum még annál is rejtélyesebb, mint amit eddig gondolt róla, az egyetlen megoldás csak egy valaki lehet:

OMEGA és a Végső Erő

bottom of page