top of page
Concrete_edited_edited.png

    ...Majd kiugrottam a bőrömből, gondolván „ezt nekem találták ki”. Megírtam a novellámat, és postán elküldtem a megadott címre.

   Pár héttel később a helyi közösségi ház adott otthont az eredményhirdetésnek és díjkiosztónak.

 Nagyjából ötven ember várakozott az aulában, köztük három tucat velem egykorú gyerek. Amikor elkezdték felolvasni a nyertesek nevét, egyre csalódottabb arcokat láttam magam körül. Én viszont nem izgultam. Biztos voltam benne, hogy a legvégén az én nevemet fogják nyertesként kimondani.

    Ám végül nem így lett. Képtelen voltam elhinni, hogy a novellámat nem díjazták. Mikor az emberek  hazafelé kezdtek szállingózni, én odaléptem a zsűri asztalához, bemutatkoztam, majd megkértem a középen helyet foglaló középkorú nőt, hogy nézze meg nekem legyen szíves, hanyadik helyen végeztem. Ő mosolyogva teljesítette a kérésem, de hiába kereste a nevem a névsorban, nem találta.     A novellám, amiben annyira bíztam, be sem érkezett a pályázatra.

  Dühös voltam és végtelenül csalódott. Haragudtam mindenre és mindenkire. Innentől kezdve nem jöttek többé a fantasztikus történetek, amik ha jöttek is volna, már kedvem sem volt megírni őket.

  Teltek-múltak az évek. Tanultam, dolgoztam, világot láttam, és közben lett egy csodálatos családom. Huszonöt év telt el így, amikor mintegy varázsütésre, ismét születni kezdtek a történetek a fejemben. Minden egyes nap, más és más, izgalmasabbnál izgalmasabb kalandok fogalmazódtak meg bennem, mígnem két évvel ezelőtt rászántam magam, hogy végre megírom őket.

Szeretem azokat a történeteket, amelyek elejétől a végégig "pörögnek", és ezáltal kevés bennük, ahogy én hívom, az üresjárat. Ha olvasok egy könyvet vagy nézek egy filmet, én pontosan ezeket a kritériumokat várom el tőle. Regényeim ezért is eseménydúsak, amiket váratlan fordulatok tesznek még érdekesebbé. Célom, hogy a kedves olvasót kirángassam az egyhangú hétköznapok végtelen spiráljából, és - ha csak egy rövid időre is - de bevezessem egy  izgalmas, fordulatos és varázslatos világba.

Első könyvem - egy trilógia része -, melynek címe:       Omega  - Végső erő…      

bottom of page